Dit Japanse geheim kan helpen om stress en angst te verminderen

| | Ruud De Jong

Eén van onze belangrijkste redacteuren was goed en gezond. Totdat hij dat niet meer was. Dennis, anders genoemd vanwege privacy redenen, is een geweldige collega en een goede vriend van ons – hij ziet er goed uit, is succesvol in zijn carrière en hij heeft een goede langdurige relatie. Je zou zeggen dat hij iemand is die alles heeft.

Hij studeerde af aan de Universiteit van Georgetown met een Master in literatuur en hij promoveerde al snel van schrijver tot redacteur. Dennis was een inspiratie, op een groot probleem na.

Op een gegeven moment nam Dennis afstand van het kantoor en ons team. Hij leed aan ernstige stress & angst, en dat was ook te zien – hij kreeg grijze haren, had last van acne en ervaarde rugpijn. Hij was succesvol, maar de bijwerkingen van het werken van lange dagen begonnen erger te worden.

Dennis is nu een goede vriend van me, dus we hielden contact. Hij wist dat het probleem zat in zijn levensstijl. Hij schakelde over naar een meer ontspannen positie bij een lokale uitgeverij. Ook deed hij aan yoga en begon hij gezonder te eten, maar zijn problemen stopte niet.

Dennis heeft twee maanden geprobeerd om terug te gaan naar zijn oude zelf, maar het bleef hetzelfde – grijze haren, acne en rugpijn.

Hij had altijd al interesse in traditionele medicijnen. Hij besloot om dit uit te proberen en ging naar Japan om met verschillende dokters te spreken.

Sommige dokters probeerden tests, C-Scans en biopsieën uit te voeren, maar niemand kon bepalen waarom Dennis deze symptomen ervaarde.

Niks leek te werken. Totdat hij op een morgen met een boer op een markt aan het praten was over zijn gezondheidsklachten.

‘Je moet naar de verborgen Ryokan gaan (een spirituele retraite) waar veel bekende Japanners naar toe gaan om oplossingen te vinden voor hun problemen.” Vertelde de boer.

Dennis volgde dit advies op – hij ging naar het verborgen spirituele retraite voor een week.

Een week lang leerde Dennis van de monniken – hij maakte ruimtes schoon met de monniken, hij plukte natuurlijk voedsel, deed yoga en begon zich al een beetje beter te voelen.

Na 5 dagen in dit retraite door te brengen merkte een beoefenaar Dennis zijn rugpijn op toen hij uit bed wilde gaan. Hij bekeek Dennis en observeerde zijn lichaamsbewegingen, grijze haren en acne.

De beoefenaar vertelde Dennis dat het leek alsof hij een overbelasting van gifstoffen had. Volgens hem leek het alsof Dennis een erg stressvolle levensstijl had en dat hij te lang niet voor zijn lichaam heeft gezorgd. Er bestaat een natuurlijke aandoening, vertelde de beoefenaar, die Dennis echt moest proberen.

‘De voeten zitten vol met de meest gevoelige zenuwuiteinden en lichaamsenergiecentra. Alle lichaamssystemen stromen door de voeten. Maar wanneer heb je voor het laatst voor je voeten gezorgd?’

De vraag verblindde Dennis. Hij wist dat de beoefenaar een punt had – ook al probeerde Dennis gezond te eten, yogalessen te nemen en joggen – hij had er nooit echt over nagedacht om voor het deel van zijn lichaam te zorgen dat een van de meest essentiële is om een gezonde bloedstroom door het lichaam te behouden.

More than you think!

De beoefenaar gaf Dennis speciale voetpleisters die volgens hem waren gemaakt van verschillende kruiden – een eeuwenoude aandoening die de Japanners gebruiken om de bloedstroom in de voeten te stabiliseren en het aantal gifstoffen te verminderen. Ook vertelde de beoefenaar dat de voeten zijn waar de eerste chakra plaatsvindt – het is je connectie met de aarde, en als je er niet goed voor zorgt ga je de connectie kwijtraken.

De pleisters hadden een lekkere lavendelgeur en moesten ‘s nachts gedragen worden. De volgende nacht plakte Dennis de pleisters op, zoals de beoefenaar hem had verteld. Hij voelde warmte en comfort, wat hem hielp met het in slaap komen.

De volgende morgen verwijderde Dennis de pleisters, maar de pleisters waren opeens zwart. Donkerzwart. Dennis vond dit raar, want hij had zijn voeten de avond ervoor gewassen dus het kon niet zo zijn dat ze vies waren. Dennis ging terug naar de beoefenaar en vroeg hem wat de reden hiervoor kon zijn.

“Volgens oude Japanse medische kennis heeft een mensenlichaam meer dan 360 acupunctuurpunten. Meer dan 60 van die punten bevinden zich in de voetzolen. Onze voeten zijn de reflecterende zones van onze interne organen.” begon de beoefenaar uit te leggen.

Hij ging verder, “deze pleisters stimuleren de 60 acupunctuurpunten in je voeten en helpen je om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen. Het kruidenmengsel trekt de gifstoffen op een veilige en niet-invasieve manier uit de voeten. De gifstoffen die je lichaam verlaten zorgen ervoor dat de pleisters zwart zijn”

Dennis kon het niet geloven – en hij had gelijk in zijn ongeloof. Hij had nog nooit van zoiets gehoord. Hij besloot het toch een kans te geven en gebruikte ze nog een week. Iedere avond deed hij schone pleisters op zijn voeten en in de morgen werd hij wakker met donkerzwarte pleisters.

Echter, na iedere nacht leek het alsof de pleisters minder zwart waren. Na 6 dagen merkte hij dat zijn gezicht stralender werd en dat het weer een gezonde textuur kreeg. De vergrijzing van zijn haar leek ook te af te nemen. Verder werd zelfs uit bed stappen makkelijker voor hem – zijn rugpijn was afgenomen.

Dennis had een eeuwenoude oplossing gevonden dat eindelijk zijn problemen kon oplossen.

Na een week gebruiken huilde Dennis bijna. Zijn acne en rugpijn waren zo erg weggetrokken dat hij bijna vergat dat hij er ooit last van had. Hij wilde meer patches kopen om mee naar huis te nemen, maar er werd hem verteld dat het een lokale kuur was die de rest van de wereld niet mocht weten. Dennis wist nu hoe hij zijn problemen kon oplossen en hij beloofde de pleisters na te maken en zelfs te verbeteren.

Dennis maakte kennis met een Japanse boer die uit een familie van generaties artsen komt.

Toen hij het retraite had verlaten ging Dennis terug naar hetzelfde dorpje waar hij de boer op de markt had ontmoet en vertelde hem het verhaal van de pleisters en hoe dit zijn problemen heeft verholpen. De boer knikte en vertelde hem dat een vriend van hem een soortgelijk product had gemaakt.

Hij introduceerde Dennis aan Kai Akira, een oude vriend van hem.

Kai was een Japanse dokter. Hij beschikte over wijsheid die is overgebracht door verschillende generaties, zorg, geduld en liefde. Hij wist dat om een lichaam te genezen, ook de geest en de ziel moeten worden verzorgd.

Kai spendeerde zijn tijd door zorgvuldig kruiden te zoeken in het bos, om deze later te mixen zoals zijn vader en opa ook deden. Toen Dennis en de boer Kai Akira kwamen bezoeken, merkte ze een vredig geritsel van bladeren in het bos dat dicht bij zijn huis stond, en er was een vijvertje met koi vissen bij zijn huis, dat was omringd met stilte en sereniteit. Hier legde Kai Akira Dennis het idee uit van een “genezing”.

De “genezing” is een proces, een meditatie. De kruiden worden gemixt tot een poeder, dat poeder wordt toegevoegd aan een verband voor de voeten. Dat verband wordt later gevormd tot een pleister voor de voeten – hij noemt de pleister Nuubu. Dit omvormen wordt uitgevoerd door zijn kinderen. De pleister is een simpele, natuurlijke oplossing om de effecten van stress en toxiciteit die in verband staan met het snelle moderne leven te verminderen.

Dennis probeerde de Nuubu pleister uit en hij merkte dat deze zelfs nog beter werkt dan de pleisters die hij gebruikte bij het retraite. Samen met de kinderen van Kai maakte Dennis duizenden prototypes en hij testte iedere versie. Ze gaven monsters aan jongvolwassenen en volwassenen die last hadden van stress en angst en die merkbare symptomen van een stressvol leven op hun lichaam hadden.

Verbazingwekkend genoeg werden niet alleen mensen met rugklachten geholpen, maar ook gezonde mensen zonder pijn merkten een groot verschil in hun vitaliteit, energie en welzijn.

Het sourcen van de productie gebeurde onder leiding van Kai Akira en de pleisters werden ‘Nuubu’ genoemd om respect te tonen aan de Japanse dokter.

Nuubu slaat aan als een lopend vuurtje!

Dennis gaf honderden monsters Nuubu aan iedereen die hij kende. Met alleen mond-tot-mond reclame had Dennis al veel mensen die Dennis vroegen om meer pleisters. Dit waren niet alleen mensen die ergens last van hadden, maar ook mensen die genoten van de extra energie die ze er van kregen.

Nuubu is nu voor iedereen verkrijgbaar! Dennis zette een bedrijf op om de originele, krachtige en perfectioneerde NUUBU NAAR IEDEREEN! Hij besloot om ze direct aan klanten te verkopen voor een redelijke prijs. Zo kon hij de kwaliteit controleren. Het productieproces moet nauwkeurig zijn. De kruiden moeten worden geplukt en gedroogd op het platteland van Japan. Het inpakproces moet exact zijn, kruid na kruid, net zoals Kai Akira deed. Dennis wist dat er imitators zouden komen, maar geen ander bedrijf had het echte geheim van welke specifieke kruiden er moeten worden gebruikt. De eerste run van NUUBU EXPLODEERDE. Mensen bestelden graag nog een keer en ook veel nieuwe bestellingen kwamen binnen. Al snel overtrof de vraag naar NUUBU het vermogen van de kruidenplukkers om genoeg kruiden te hebben!

Ontdek hoe het werkt en koop Nuubu voor uzelf!

Nuubu helpt je lichaam in het afbouwen van gifstoffen door de kracht van reflexologie te gebruiken om acupunctuurpunten in je voetzolen te drukken. De pleisters bieden een comfortabele en gezonde manier om gifstoffen in je lichaam te verminderen, waardoor je een sterker en gelukkiger leven kan leven. De detox pleisters bevatten ook houtazijn en negatieve ionen die gunstig zijn voor je lichaam.

Verder helpen de pleisters ook in de verbetering van je bloedcirculatie. Symptomen van een slechte bloedcirculatie zijn kouden handen en voeten, spierkrampen, vermoeidheid en zware of jeukende benen. Als je een van deze symptomen hebt, helpt Nuubu bij de verlichting ervan.

Wanneer bloed door de voet circuleert gebruikt de pleister deze punten om gifstoffen af te voeren. Als gifstoffen worden weggeduwd, komen ze terecht in lagere ledematen zoals de voeten. Zwaartekracht helpt ook mee met het brengen van gifstoffen naar onze voeten – de plek waar je Nuubu plaatst om de gifstoffen uit je lichaam te halen.

Wat kan je verwachten?

Wanneer je wakker wordt, zie je misschien dat de pleisters geel, bruin of zwart zijn. Dat is de reactie die de pleisters hebben om de gifstoffen ‘s nachts te verminderen. De eerste nachten dat je Nuubu gebruikt, verwacht dan dat de pleisters donker zijn. Wanneer je ze langer gebruikt, zullen ze een lichtere kleur krijgen – dit kan betekenen dat er minder gifstoffen in je lichaam aanwezig zijn.

Resultaten kunnen variëren / zijn mogelijk niet typisch
1. Normale medicijnen behandelen symptomen, Nuubu gaat naar het begin van het probleem – gifstoffen – en pakt deze aan.

Nuubu is ontwikkeld op basis van eeuwenoude Aziatische medicinale kennis. Het pakt de echte, verborgen reden aan achter symptomen die je kunt merken wanneer de gifstoffen uit je lichaam verdwijnen – het begin van veel pijn & problemen – van je lichaam.

2. Nuubu is natuurlijk en natuurvriendelijk.

Nuubu is ontwikkeld op basis van eeuwenoude Aziatische medicinale kennis. Het pakt de echte, verborgen reden aan achter symptomen die je kunt merken wanneer de gifstoffen uit je lichaam verdwijnen – het begin van veel pijn & problemen – van je lichaam.

3. Het helpt de vermindering van stress

Een van de belangrijkste voordelen van Nuubu is de stressvermindering. De pleisters bieden comfort aan de voetzolen in de nacht, waardoor het lichaam stress en vermoeidheid kwijtraakt.

4. Vermindert angst

Nuubu belooft je ook om je angst weg te jagen terwijl je slaapt. Na een paar dagen gebruik zou je je beter op je gemak moeten voelen en zou je meer helderheid in je geest en lichaam moeten voelen.

5. Betere slaap

Of je nou last hebt van slaapproblemen of niet, Nuubu kan je helpen om je slaap te verbeteren. De comfort die Nuubu aan je zolen geeft zouden je nacht beter moeten maken en tegelijkertijd ook de kwaliteit van de slaap moeten verbeteren. Zo word je actief en uitgerust wakker.

6. Anti-verouderingseffecten

Nuubu helpt anti-veroudering – het helpt je huid en je organen. De verwijdering van gifstoffen helpt om de poriën te reinigen. Je zou een vermindering in acne en andere huid gerelateerde problemen moeten zien. Verwacht dat je huid er glanzend en jong uitziet na het gebruiken van Nuubu!

Hoe gebruik je Nuubu?

Bewaar ze in je nachtkastje, zodat je niet meer hoeft te lopen als je ze hebt opgeplakt. Verwijder de verpakking en plaats de pleister op het centrale gebied aan de onderkant van je voet. Breng de strip aan over de pleister om zeker te weten dat het op zijn plek blijft zitten. Dat was het! Je kunt slapen en Nuubu laten zitten ‘s nachts – verwijder het alleen in de ochtend. Wanneer je ze eraf hebt gehaald zou je resultaat moeten zien aan de hand van de kleur van de pleister. Iedere pleister is bedoelt voor eenmalig gebruik, dus gebruik iedere nacht een nieuwe.

Nog steeds niet overtuigd?

Nuubu zal je de stressvermindering bieden die je mist. Je zal meer energie hebben en je zal je gelukkiger en gezonder voelen. Iedereen zal zich afvragen wat je geheim is!

Voor beperkte tijd zullen de Nuubu Detox Voetpleisters beschikbaar zijn met een 50% korting.

Ze voelen zo fijn aan dat je je zal afvragen waarom je ze niet eerder hebt gekocht!

Gifstoffen uit je lichaam halen kan helpen om:

➢  rugklachten verminderen

➢ de slaapkwaliteit verbeteren

➢ stress en angst verminderen

➢ poriën reinigen en acne tegengaan

➢ vitaliseer je lichaam met nieuwe energie.

ONTVANG 50% KORTING OP NUUBU VIA DE OFFICIËLE SITE!


DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ACTUEEL NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE VOOR CONSUMENTENBESCHERMING

Deze website is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van medisch advies en behandeling van uw persoonlijke arts. Bezoekers wordt aangeraden om hun eigen arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker te raadplegen over de behandeling van medische aandoeningen. De auteur kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gehouden voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt, of beweerdelijk te zijn veroorzaakt, direct of indirect door enige behandeling, actie of toepassing van elk voedsel of voedselbron die op deze website wordt besproken. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de verklaringen op deze website niet geëvalueerd. De informatie is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. We hopen dat u onze website nuttig vindt. Alle hierin vermelde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. We doen ons best om de informatie op deze pagina up-to-date te houden, maar regels en voorschriften veranderen regelmatig: Als zodanig kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden. Bedankt voor het bezoeken. Het is belangrijk op te merken dat deze site en de hierboven afgebeelde verhalen moeten worden gebruikt als een illustratief voorbeeld van wat sommige individuen hebben bereikt met dit / deze producten. Deze website en elke pagina op de website is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar is op verschillende manieren gewijzigd, inclusief maar niet beperkt tot: het verhaal, de foto's en de commentaren. Deze pagina en elke pagina op deze website mogen dus niet letterlijk worden opgevat of als een non-fictieverhaal. Deze pagina en de resultaten die op deze pagina worden genoemd, hoewel voor sommigen haalbaar, mogen niet worden opgevat als de resultaten die u met dezelfde routine kunt behalen. IK BEGRIJP DAT DEZE WEBSITE ALLEEN ILLUSTRATIEF IS VAN WAT KUNNEN BEREIKBAAR ZIJN DOOR HET GEBRUIK VAN DEZE / DEZE PRODUCTEN, EN DAT HET BOVENSTAANDE VERHAAL NIET LETTERS MAG WORDEN GENOMEN.